گزارش کارآموزی حسابداری در شرکت غذایی پیچک طراحی سیستم مالی صنعتی

گزارش کارآموزی حسابداری در شرکت غذایی پیچک طراحی سیستم مالی صنعتی

این گزارش حاصل یک ماه کارآموزی ( معادل 240 ساعت ) در  شرکت غذایی پیچک طراحی سیستم مالی صنعتی می باشد که به صورت گزارشی کامل و جامع به نگارش در آمده است.

بخشی از متنِ این گزارش کارآموزی :

اصول و مبای کلی حسابها
اصول و اهداف کلی حسابها، ایجاد امکان طبقه بندی و تفکیک حسابها به منظور جمع آوری و کنترل اطلاعات و ارقام مالی و تهیه و ارائه گزارشات و اعمال کنترلهای داخلی می باشد. حسابهای شرکت با خصوصیات سادگی، سهولت و انعطاف پذیری طراحی خواهند سد به نحوی که بتوان علاوه بر محاسبات مربوط به تعیین قیمت تمام شده محصولات در مقاطع ضروری، قابلیت کنترل بر مواد مصرفی و هزینه ها و مغایرت مربوطه را امکانپذیر ساخت.
2-2-اصول و مبانی کلی حسابهای مالی
حسابهای دارائیهای ثابت شرکت بر اساس نوع و یا داویر استفاده کننده تنظیم شده است. بر همین اساس وسائط نقلیه بر مبنای نوع و سایر دارائیهای ثابت بر اساس محل استقرار داویر استفاده کننده تفکیک گردیده اند. مظر به اینکه احتمال فقدان اطلاعات لازم در طبقه بندی دارایئاهای ثابت مطابق حسابهای تنظیمی در برخی از موارد وجود خواهد داشت لذا جهت هر یک از گروه دارائیها ثابت فوق که این احتمال وجود دارد یک حساب تحت عنوان «تفکیک نشده» ایجاد خواهد شد که این حساب تا هنگام تفکیک کامل آن گروه بر اساس طبقه بندی جدید مورد استفاده واقع میگردد.
از آنجائیکه سیاست کلی و متداول شرکت وصول مبلغ فروش قبل از صدور صورتحساب و تحویل کالا و نتیجتاً به صورت پیش دیافت میباشد، ثبت حسابداری مربوطه از طریق حساب جاری مشتریان انجام میپذیرد.
در مواردی نیز که فروش اعتباری بوده و یا وصول مبلغ فروش پس از صدور صورتحساب می باشد، ثبت حسابداری از طریق جاری مشتریان بعمل خواهد آمد. در پایان سال مالی مانده بدهکار هر یک از مشتریان به حساب بدهکاران تجاری و یا مانده بستنکاری آنها به حساب پیش دریافتها منتقل خواهد شد.
در صورت تشخیص مدیریت و به منظور ایجاد امکان کنترل صحیح و منطقی بر موجودیهای شرکت برخی از گروههای موجودی به دو بخش اقلام عمده و جزئی قابل تفکیک می باشد. اقلام عمده از طریق ایجاد کارت حسابداری انبار کنترل و هزینه مصرف آنها به هنگام استفاده، در حسابهای مربوط حسب مورد منظور خواهد شد. مصرف اقلام جزئی بر اساس بودجه در پایان هر ماه به حساب هزینه منظور شده و تعدیلات لازم در پایان ماه و همچنین سال مالی س از شمارش عینی به عمل خواهد آمد. تفکیک موجودیهای شرکت به اقلام عمده و جزئی با استفاده از دستورالعملی که به همین منظور تهیه می گردد به عمل خواهد آمد...
....

فهرست مطالب

عنوان                                                                                 

1- فصل اول: آشنای کلی با مکان کارآموزی        

1-1-تاریخچه  

2-1-نمودار سازمانی                                                                                

3-1-شرح مختصری از مکان کارآموزی                                                                  

2- فصل دوم:ارزیابی بخشهای مرتبط با رشته

1-2- اصول و مبانی کلی حسابها                                                                 

2-2-اصول و مبانی کلی حسابهای مالی                                                                   

3-2- کلیات تولید    

4-2- اصول و عوامل قیمت تمام شده                                                           

5-2- عوامل قیمت تمام شده                                                                      

1-5-2-مواد اولیه و بسته بندی اصلی                                                           

2-5-2-سربار(هزینه های تولید)                                                                            

6-2-ضایعات تولیدی  

7-2-مراکز

هزینه  

1-7-2-مراکز هزینه(دوایر) تولیدی                                                               

2-7-2-مراکز هزینه (دوایر) تشکیلاتی                                                         

8-2-اصول و مبانی کلی بودجه و استانداردها                                                  

9-2-محاسبه قیمت تمام شده استاندارد تولیدات                                                         

10-2-اصول و مبانی کلی روشها    
                                                             
-فصل سوم:آزمون آموخته ها و نتایج آشنایی با شرکت صنایع غذایی پیچک   

1-3-فعالیت مالی                                                                                    

1-1-3-دایره دریافت و پرداخت                                                                  

2-1-3-دایره صدور اسناد و دفترداری                                                           

2-3-شرایط اجرای نظام حسابداری مالی (صنعتی)                                             

3-3-حسابها                                                                                          

4-3-روشها                                                                                           

5-3-توضیح فرم سند حسابداری                                                                  

7-3-تعیین کنترلهای داخلی لازم در مراحل مختلف                                            

1-7-3-نحوه کنترل داخلی                                                                         

2-7-3-دریافتها                                                                                               

8-3-خلاصه اهم رویه های حسابداری                                                           

1-8-3-موجودی مواد و کالا                                                                      

9-3-نسبتهای مالی                                                                                   

1-9-3-نسبتهای نقدینگی                                                                           

2-9-3-نسبتهای سرمایه گذاری                                                                             

3-9-3-نسبتهای سودآوری                                                                         

10-3-عملکرد مالی شرکت                                                                        

1-10-3-سود و زیان                                                                               

2-10-3-ترازنامه                                                                                    

4-فصل چهارم:انتقادات و پیشنهادات                                                    

1-4-انتقادات و پیشنهادات                                                                         

5-فصل پنجم:پیوست                                                                      

1-5-فرم پیشرفت کارآموزی (فرم شماره 1 و2)

2-5-فرم پایان دوره کارآموزی

3-5-فرم شرح گزارش ماهانه

4-5-فرم نظرات و پیشنهادات

5-5-صورت هزینه تنخواه گردان

6-5-برگ پرداخت طی اسناد بهادار

7-5-عملکرد مالی شرکت (سود و زیان، ترازنامه)

8-5-نسبتهای مالی

9-5-نمودار مقدار واقعی فروش

10-5-فرم سند حسابداری

11-5-سر فصلهای حسابداری

توضیحاتِ فایل

این فایل با فرمت word ( قابل ویرایش ) در اختیار شما قرار می‌گیرد.
تعداد صفحات : 47
- قابل ارائه و مناسب بعنوان گزارش کارآموزی، برای درس کارآموزی.

- جهت دانلود این گزارش کارآموزی به انتهای صفحه مراجعه کنید.

کلمات کلیدی : گزارش کار آموزی حسابداری در شرکت غذایی, گزارش کار حسابداری در شرکت غذایی, دانلود گزارش کار آموزی آماده در مورد حسابداری در شرکت غذایی,  دانلود گزارش کارآموزی رایگان حسابداری در شرکت غذایی,  فایل ورد گزارش کار آموزی حسابداری در شرکت غذایی, گزارش کار آموزی آماده حسابداری در شرکت غذایی, word , رایگان , ورد,کارورزی , گزارش کارورزی حسابداری در شرکت غذایی, گزارش کارورزی در مورد حسابداری در شرکت غذایی, دانلود گزارش کارآموزی آماده حسابداری در شرکت غذایی, پروژه گزارش کار آموزی حسابداری در شرکت غذایی, پروژه آماده کارموزی حسابداری در شرکت غذایی,خرید گزارش کارآموزی حسابداری در شرکت غذایی,کارآموزی شرکت غذایی پیچک,گزارش کارآموزی شرکت غذایی پیچک ,دانلود کارآموزی حسابداری,دانلود گزارش کارآموزی شرکت غذایی پیچک, طراحی سیستم مالی صنعتی , شرکت غذایی پیچک , گزارش کارورزی , گزارش کارورزی رشته مدیریت و حسابداری , پروژه کارآموزی رشته مدیریت و حسابداری , خرید گزارش کارآموزی رشته مدیریت و حسابداری , دانلود گزارش کارآموزی رشته مدیریت و حسابداری , گزارش کارآموزی رشته مدیریت و حسابداری , گزارش کارورزی در شرکت غذایی پیچک طراحی سیستم مالی صنعتی , گزارش کارآموزی در شرکت غذایی پیچک طراحی سیستم مالی صنعتی ,دانلود گزارش کار شرکت غذایی پیچک,خرید گزارش کارآموزی شرکت غذایی پیچک,خرید گزارش کارورزی شرکت غذایی پیچک,دانلود پروژه کارآموزی شرکت غذایی پیچک

 

 

دانلود فایل